Our marriage days....

a href="http://daisypath.com/">Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 4, 2011

::MALU::

Hai2..hello2..holla2...

MALU!!!!!
Pernah x anda alami peristiwa yang sungguh memalukan dalam hidup anda?
Saya baru mengalaminya malam sabtu yang lepas...sengih2 jerk bila refresh balik...

Alkisahnya, malam sabtu, hubby ajak dating..so, after memenuhkan perut ke Ikan Bakar sekinchan, belek jam baru kul 10 malam..."ape nak buat ye?..then, terjumpe pulak member lame saing mase mengajar tadika dulu..die la yang suggest saya bawa hubby jejalan kat uptown Mines..baru bukak katenye..besarrrr..

Sampi saje di sana, ape lagila kan..da lame x shopping..so, mata pun dok melilau bagai kucing nampak ikan...kami siap buat pusingan lagi kat kedai2 tuh..Sampai kat tgh2..tetibe...anda teka apa yang terjadi?
?
??
???
????
?????
??????

My eyes terkesima memandang sesuatu, biaselah kan..mata pandang bidai yang cantik sambil tangan nak memaut lengan hubby...[confident gile lah itu tangan hubby kan] . Baru nak bukak mulut, "Hubby" yang saya kepit lengannya rupenya hubby orang lain yang sedang mengepit lengan wifenye..apelagi..saya pun melepaskan lengannya n sambil mata melilau cari my hubby...[hubby orang lain pandang senyum-senyum kat saya] bini die kat sebelah daaa.....


 hadoiiiii..maluuuuu gilerr...yang paling di luar sedar adalah ade kakak gerai sebelah menyaksikan kejadian tersebut..die pun duk senyum2 sengih sambil berkata: haaaaaa....kan da silap orang, naseb bini mamat tuh x marah...[dalam hati cakap: incident yang x di sengajakan]...

My hubby senyum2 je...kene la "padan muka" setempek kat dahi ni...
"Tulah die...ishh222 awak ni"...kata my hubby..

So, moral of the story: Bile jalan2 tuh..kawal mata anda..pastikan anda lihat dulu wajah suami anda b4 pegang...jangan jadi macam saya...hahahhahahahahha

1 comment:

  1. nape x peluk je lengan saya ek????? rugi ooooo

    ReplyDelete